Moara cu Noroc

Moara cu Noroc din romanul cu acelaşi nume a lui Ioan Slavici 
a prins din nou viaţă!!!


Începând din luna mai s-a relansat Moara cu Noroc! Edificiul istoric din romanul cu acelaşi nume scris de Ioan Slavici a prins din nou viaţă! De această dată restauratorii i-au oferit o altă destinaţie... cea mai frumosă şi spaţioasă unitate turistică arhaică din zona Aradului! Numai restaurantul şi barul pot găzdui peste 400 de persoane! 

Restaurantul este decorat cu o mare colecţie de obiecte tradiţionale româneşti
Coaste de porc întregi preparate în cuptor - un deliciu! 500 de grame porţia!
Salonul mare
Ciolan de porc cu os pregătit la tavă în cuptor - specialitate ardelenească!
Cuptorul arhaic al restaurantului
Băieţii care gătesc câte 150 de pizza în fiecare seară din weekend (Pizza pe vatră!)
Chef Zoltan la ceaunul cu gulaş unguresc
Pâinea casei - ideal de mâncat cu pastă de jumări, sare şi usturoi
Ciolan cu os pregătit cu rozmarin, pătrunjel, mărar şi boia dulce
Lansarea noului meniu! O parte din preparatele gătite pentru musafiri
Tartă cu pere a la "Rista de Bucate"
Şniţel Vienez (cu carne de vită) cu pireu bavarez de cartofi şi morcovi la cuptor
Una dintre specialităţile casei! Purcel de 12 kg gătit întreg la cuptor cu legume, 
verdeţuri, usturoi şi unt !
 Ideal pentru o masă de 20 de persoane (cam 400 g de carne fragedă pentru o porţie)
Muşchiuleţ de porc la cuptor cu pireu bavarez
Jumări tradiţionale din Ardeal!
"Meniul Gurmandului", varianta pentru 2 persoane
"Pături" la cuptorul arhaic - mămăligă, brânză de burduf şi jumări 
Pregătirile pentru o seară cu lăutari
Bufet cald în fiecare weekend - coaste de porc, ciolan dezosat sau cu os,  ceafă de porc marinată,  cartofi ţărăneşti cu morcovi şi usturoi la cuptor, salată de varză cu mărar, sosuri, pireuri...etc
Tartă cu fructe a la "Rista de Bucate"
Musafiri pregătiţi de concert!
Din nou tarte!
Muzeul Moara cu Noroc - obiecte şi materiale ţărăneşti din zona Aradului
Radu Zarnescu